• Одберете Производ

Органски мед

Цена: 450 ден. Количина: 700 гр
Органски ливадски мед, од пазувите на Кожуф Планина.

Викторија (трпезно грозје)

Цена: 190 ден. Количина: 1000 кг
Бело- жолта боја на лушпата, тврдо, сочно и благо. Моментално за продажба е остатокот од оваа сорта со помали гроздови но со специфичен вкус и крупно