• Одберете Производ

Органски Бадем

Цена: 700 ден. Количина: 1 кг
Бадем произведен по стандардите на органското производство на нашите плантажи кои се наоѓаат во околината на Дојран, Валандово и Куманово.

Лешник – кршени

Цена: 500 ден. Количина: 50 кг
Лешници за добро здравје и енергија oдгледани во чиста еколошка средина на Кожуф Планина 👩‍🌾👨‍🌾

Праз

Цена: 30 ден. Количина: 300 парчиња неделно парче
oдгледан во чиста еколошка средина 👩‍🌾👨‍🌾

Магданос

Цена: 15 ден. Количина: 50 парчиња неделно парче
oдгледан во чиста еколошка средина 👩‍🌾👨‍🌾

Цвекло

Цена: 40 ден. Количина: 100 кг
oдгледан во чиста еколошка средина 👩‍🌾👨‍🌾

Морков

Цена: 40 ден. Количина: 200 кг
oдгледан во чиста еколошка средина 👩‍🌾👨‍🌾