до домашни производи со неколку кликови

kupuvajlokalno.mk

  • Одберете Производ

Последно објавени производи

Путер за туширање

Цена: 720денари ден. Количина: 330 гр
За намирисана кожа со воздишки од среќа. Чисти, хидрира и прави нежен пилинг. Кремаст сапун за туширање кој  ја прави кожата мека како свила и нежна.

МАТИЧЕН МЛЕЧ

Цена: 300 ден. Количина: 1 гр
Матичен млеч ЕЛИКСИР НА ЖИВОТ Најчесто се продава 1гр.помешан со 100 гр. мед кој е вкчучен во цената.

ПРПОЛИС ТИНКТУРА 20%

Цена: 100 ден. Количина: 10мл. парче
ПРОПОЛИС тинктура, алкохолен раствор : 20%ПРОПОЛИС 70%алкохол 10% дестилирана вода

Божиќна Ѕвезда

Цена: 150 ден. Количина: 200 парче
Цвеќе

Органско сушено Јапонско Јаболко

Цена: 700 ден. Количина: 1 кг
Јапонско јаболко одгледувано и процесирано според стандардите на органското производство. Основниот продукт доаѓа од нашите плантажи во Валандово

Органски Бадем

Цена: 700 ден. Количина: 1 кг
Бадем произведен по стандардите на органското производство на нашите плантажи кои се наоѓаат во околината на Дојран, Валандово и Куманово.